Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Man In Black - EDP

Márka: Bvlgari
A természet ereje és az érzékiség  rejtőzik a Bvlgari Man In Black a férfi illatban. A Man In Black parfüm a modern embert ünnepli. A férfit, akinek saját stílusa van, aki szereti a szabadságot és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A természet ereje és az érzékiség  rejtőzik a Bvlgari Man In Black a férfi illatban. A Man In Black parfüm a modern embert ünnepli. A férfit, akinek saját stílusa van, aki szereti a szabadságot és a kalandot. A harmonikus kompozícióban  érezni fogja a pikáns fűszereket, finom virágokat és az  intenzív bőr illatjegyeit. Mindez megvan fűszerezve egy csepp rummal is, amely egy egyedi illatot hoz létre. A meleg guajak fa és tonkabab kombinációja zárja az eredti alapillatot. Az eredmény egy aromás illat, amely  a természet szívébe varázsolja viselőjét. Élvezze a nap minden pillanatát a Bvlgari Man In Black illattal.

A parfüm 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej
fűszerek, rum, dohány
szív

írisz, tuberosis, bőr

Alapillat

guaiac fa, tonkabab, benzoin

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc