Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure - EDT (3 x 15 ml)

Márka: Chanel
Ez jelenti výlučnější és érzéki értelmezése női báj. Charm része minden nő, valamint az érzékiség. Mindössze annyit kell tennie, hogy pihenjen, és magam, és fedezze fel ezt a nagyon várt oldalán a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez jelenti výlučnější és érzéki értelmezése női báj. Charm része minden nő, valamint az érzékiség. Mindössze annyit kell tennie, hogy pihenjen, és magam, és fedezze fel ezt a nagyon várt oldalán a személyiség. Nőies báj távol áll az általános szabályok vagy a divat: nem pompa, nincs bonyolult, csak tökéletes természetesség. És pontosan ez az érzékiség Allure parfüm Chanel, amely a legújabb megtestesülése női báj.

Összetétel

fej

lonc, magnólia, vízililiom, mandarin

szív

vanília, citrom, jázmin

Alapillat

szantálfa, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc