Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Diorissimo - EDT

Márka: Dior
Jázmin, ylang-ylang és liliom klasszikus virág illata. A Diorissimo, egy romantikus virágcsokor a gyöngyvirág frissességét és áttetszőségét ünnepli. Tavaszt idéz fel, amikor minden virágzik,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Jázmin, ylang-ylang és liliom klasszikus virág illata. A Diorissimo, egy romantikus virágcsokor a gyöngyvirág frissességét és áttetszőségét ünnepli. Tavaszt idéz fel, amikor minden virágzik, illatozik és ártatlanul ragyog.

Az illat 1956-ban került a piacra.

 

Összetétel

fej

ylang-ylang, gyöngyvirág

szív

amarillisz, boronia

Alapillat

jázmin

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc