Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure DKNY - EDP

Márka: DKNY
Pure DKNY parfüm több, mint egy illat, ez egy életforma. Az érzéki és gyengéd Pure DKNY illat  egy egyszerű luxus kivonat, jellegzetes összetevője egy csepp vanília vízben. DKNY nő őszinte önmagával… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Pure DKNY parfüm több, mint egy illat, ez egy életforma. Az érzéki és gyengéd Pure DKNY illat  egy egyszerű luxus kivonat, jellegzetes összetevője egy csepp vanília vízben.

DKNY nő őszinte önmagával szemben, így az illatának olyan hitelesnek és valódinak kell lennie, mint az általa létrehozott élet. Ezért a Pure DKNY  illat valamivel több, mint egy illat. Ez egy lelkiállapot, egy életmód.

Összetétel

fej

lótuszvirág, rózsa, jázmin

szív

frézia, orchidea, ámbra

Alapillat

szantálfa, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc