Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Endless Euphoria - EDP

Márka: Calvin Klein
A végtelen Euphoria a Calvin Klein klasszikus Euphoria illatának új generációja 2005-ben. A végtelen Euphoria egy friss, virágos-gyümölcsös illat, amely az Euphoria ikonikus illatának kultikus… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A végtelen Euphoria a Calvin Klein klasszikus Euphoria illatának új generációja 2005-ben. A végtelen Euphoria egy friss, virágos-gyümölcsös illat, amely az Euphoria ikonikus illatának kultikus fantáziáját a felemelő érzékiségévé alakítja. A parfüm gondtalan, nyitott és lélegzetelállító. Ez egy új hajnal, egy új kezdet. Ez olyan frissítő és felemelő érzékiséget hoz, amely soha nem ér véget. A szag remegő mandarin és bergamott könnyű szellővel nyílik meg. Pillangó rózsák és ibolyák narcotic lila mint álom inspirálja a szíve a parfüm. A virágos szív után követik a bambusz, a szantálfa és a pézsma finom és érzéki hangját. Fedezze fel a végtelen szenzualitás áramlását, a Végtelen Euphoria segítségével még egy fehér napig is megtapasztalhatja az álmot.

2014-ben indult.

Összetétel

fej

cseresznyevirág, bergamott, mandarin

szív

lila, ibolya, rózsa

Alapillat

szantálfa, bambusz, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc