Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Real Madrid - EDT

Márka: EP Line
Real Madrid egy spanyol labdarúgó klub, amely-ben alakult 1902-ben ez a világ legsikeresebb és leghíresebb klub futball történetében. Amellett, hogy a labdarúgó klub is részt kosárlabda, tenisz,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Real Madrid egy spanyol labdarúgó klub, amely-ben alakult 1902-ben ez a világ legsikeresebb és leghíresebb klub futball történetében. Amellett, hogy a labdarúgó klub is részt kosárlabda, tenisz, asztalitenisz és vízilabda. Ez a beceneve „fehér balett”. A jogot, hogy viseli a címet a Real (Királyi) adták 1920-ban Király Alfonso XIII.

Összetétel

fej

mandarin, narancs, grapefruit

szív

menta, virágos jegyek

Alapillat

borostyán, pacsuli, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc