Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Agua Del Sol - EDT

Márka: Escada
2016-ban ő vezette be egy másik márka Escada női illat, amit ebben az Agua Del Sol. Ez virágos gyümölcsös kompozíció megnyitja hangok friss körte, rózsaszín bors, fagylalt, citrusfélék, málna, sorbet… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban ő vezette be egy másik márka Escada női illat, amit ebben az Agua Del Sol. Ez virágos gyümölcsös kompozíció megnyitja hangok friss körte, rózsaszín bors, fagylalt, citrusfélék, málna, sorbet és mandarin. Középpontjában a rejtőzködő rózsa, sárgabarack, gyümölcsös illatú és végül a végén fehér pézsma, a szantálfa és tonkabab.

Összetétel

fej

körte, rózsaszín bors, tejszín, citrom, málna sorbet, mandarin

szív

rózsa, sárgabarack, gyümölcsös

Alapillat

fehér pézsma, szantálfa, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc