Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Scuderia Racing Red - EDT

Márka: Ferrari
Világos, vonalak, szögek, gondolatok ... pontosan a stílus innováció, a kiválóság és a sporthoz való hozzáférést a sajátos karizmatikus márka Ferrari. Rendkívül férfias parfüm palackok tükrözik az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Világos, vonalak, szögek, gondolatok ... pontosan a stílus innováció, a kiválóság és a sporthoz való hozzáférést a sajátos karizmatikus márka Ferrari. Rendkívül férfias parfüm palackok tükrözik az eredeti prototípus formák, de az újonnan díszített áttetsző színek: piros felvillanyozó élesen Racing Red sötét és titokzatos fekete aláírás. Mindkét ikonikus színek ismétlődnek lakkozott hengeres sapkák.

Összetétel

fej

bors, üröm, ciprus

szív

levendula, zsálya

Alapillat

bőr, tonkabab, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc