Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ferre Black - EDT

A Ferian Black, Gianfranco Ferre - fás-fűszeres illat férfiaknak 2015-től. Az illat finom levendula illataival nyílik, amelyek finoman keverik össze a fűszeres borsot és a grépfrút. A szív egy kis… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Ferian Black, Gianfranco Ferre - fás-fűszeres illat férfiaknak 2015-től. Az illat finom levendula illataival nyílik, amelyek finoman keverik össze a fűszeres borsot és a grépfrút. A szív egy kis fűszeres kardamomot kínál, koriander és narancsvirágok kíséretében. Ez az eredeti kompozíció zárja le a teak fa és a pacsuli illatát.

Összetétel

fej
levendula, bors, grapefruit
szív
kardamon, koriander, narancs fa virág
Alapillat
pacsuli, teak

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc