Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Royal Revolution - EDP

Márka: Katy Perry
A Royal Revolution kék üvegben érkezik a piacra. Ellenállhatatlan virágos illat, amelyet a kék gyémánt szépsége ihlette. A kompozíció ja virágos és enyhén gyümölcsös. A fejillat összetevői közé… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Royal Revolution kék üvegben érkezik a piacra. Ellenállhatatlan virágos illat, amelyet a kék gyémánt szépsége ihlette. A kompozíció ja virágos és enyhén gyümölcsös. A fejillat összetevői közé tartotik a piros gránátalma és a rózsaszín frézia. Jázmin és narancsvirág illatjegyei követi. A szívében lévő szantálfa átalakul a misztikus alapillatba, amelyben kibontakozik a vanília orchidea, bőr és pézsma kombinációja.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

rózsaszín frézia, gránátalma

szív

szantálfa, narancsvirág, jázmin

Alapillat

kökény, pézsma, bőr, vanília orchidea