Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´ Homme Sport - EDT

Márka: Lanvin
Férfias elegancia együtt gazdag hangok tiszta természetes összetevők tökéletesen kiegyensúlyozott egész - ezek a fő jellemzők, amelyek támaszkodik a modern ember Lanvin. Fragrance nyit világos és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Férfias elegancia együtt gazdag hangok tiszta természetes összetevők tökéletesen kiegyensúlyozott egész - ezek a fő jellemzők, amelyek támaszkodik a modern ember Lanvin. Fragrance nyit világos és frissítő veszi friss citrom és olasz bergamott enyhe kis keserű narancs és csak szem őrölt bors, amelyek segítségével gyengéden fűszeres keserűség. A szív dobog zsálya és levendula. Végül az illat teljesen kinyitható, meleg férfi bőr jön a sor, hogy ő kifinomult temperamentum követni ritka erdőben. Indonéz pacsuli egy csipetnyi moha teljessé nyugtató akkord nemes pézsma.

Összetétel

fej

bors, citrom, keserű narancs, olasz bergamott

szív

levendula, zsálya

Alapillat

Indonéz pacsuli, moha, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc