Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

VIP Club Pure Woody Harry Fremont - EDT

Márka: Mercedes-Benz
Aromás illat férfiaknak VIP Club Pure Woody Harry Fremont inspirálja a bevezetőben friss illata zöld alma, amelyek össze vannak keverve egy csípős fűszeres gyömbér és kardamom. Virág szív meglágyul… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Aromás illat férfiaknak VIP Club Pure Woody Harry Fremont inspirálja a bevezetőben friss illata zöld alma, amelyek össze vannak keverve egy csípős fűszeres gyömbér és kardamom. Virág szív meglágyul az éles hangok a zsálya. Arany színű hozzáteszi borostyán.

Az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

gyömbér, kardamom, zöld alma

szív

muskátli, ibolya levelek, zsálya

Alapillat

borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc