Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ice Touch Woman - EDT

Márka: Mexx
Innovatív csomagolás és illat összetétele Ice Touch Woman 2006. Pink bors, citrom és szeder a fejét kiegészítik vízi akkordokat. Szív áll menta, koriander, narancsvirág és a ciklámen. Az alapítvány… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Innovatív csomagolás és illat összetétele Ice Touch Woman 2006.

Pink bors, citrom és szeder a fejét kiegészítik vízi akkordokat. Szív áll menta, koriander, narancsvirág és a ciklámen. Az alapítvány rozvoní cédrusfa, ámbra, pézsma és málna.

Érintkezés és a hideg kapcsolati friss jég érzéki meleg bőr az emberi test felmerül egy érdekes kontrasztot. Kontraszt, hogy stimulálja az érzékeket, és felébreszti az érzelmeket. Mexx Ice Touch Woman - kiolvasztás jég.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

pink bors, szeder, vízi akkordok, citrus

szív

ciklámen, koriander, narancsvirág, menta

Alapillat

pézsma, borostyán, cédrus, málna

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc