Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Polo Supreme Leather - EDP

Márka: Ralph Lauren
Polo Supreme bőr szexi illat karizmatikus ember. Keleti fűszer hangok keverednek az aroma a sáfrány. Alapvetően minden méz lágyítja és tonkabab. Hála orientális illat bőr díszítéssel és lenyűgözi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Polo Supreme bőr szexi illat karizmatikus ember. Keleti fűszer hangok keverednek az aroma a sáfrány. Alapvetően minden méz lágyítja és tonkabab. Hála orientális illat bőr díszítéssel és lenyűgözi a vendégeket ellenállhatatlan minden nő.

Az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

kardamom, szerecsendió

szív

sáfrány, bőr

Alapillat

méz, tonkababból

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc