Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Premier Jour - EDP TESZTER

Márka: Nina Ricci
Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre. Bárki, aki megérzi ezt az összetéveszthetetlen illatot, azonnal megfordul Ön után.

Az illat 2001-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, édes borsó

szív

orchidea, gardénia

Alapillat

pézsma, szantálfa, fás tónusok, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc