Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Sun - EDT

Márka: Salvador Dalí
Titokzatos, érzéki és varázslatos férfi illat, amelyet elegáns viselkedésű és ragyogó értelemmel bíró férfi ihletett. Salvador Dalí Black Sun egy keleti fás illat, amely minden olyan férfi számára… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Titokzatos, érzéki és varázslatos férfi illat, amelyet elegáns viselkedésű és ragyogó értelemmel bíró férfi ihletett. Salvador Dalí Black Sun egy keleti fás illat, amely minden olyan férfi számára kihívást jelent, aki szereti az eredetiséget.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej
bazsalikom, tömjén, cédrus levelek
szív

zsálya

Alapillat
vanília, vetiver, tonkabab
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc