Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Sun Sport - EDT

Márka: Salvador Dalí
A Black Sun Sport illat olyan aktív és dinamikus férfiaknak alkalmas, amely szereti az életet, ragályos mosollyal rendelkezik és mindig jó kedvű. Jó sportoló és futás után szívesen felfrissíti magát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Black Sun Sport illat olyan aktív és dinamikus férfiaknak alkalmas, amely szereti az életet, ragályos mosollyal rendelkezik és mindig jó kedvű. Jó sportoló és futás után szívesen felfrissíti magát a kedvelt illatával. A Black Sun Sport minden napra alkalmas illat, és úgy van tervezve, hogy minden tevákenyságnél legyen a társa a modern férfinak.

Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej

yuzu, szerecsendió

szív

muskátli

Alapillat
cédrus, pézsma, ámbra
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc