Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Women Energizing - EDP TESZTER

Márka: DKNY
DKNY Women Energizing egy virágos -fás illat a nők számára, akik szeretik a kivételes illatot. Az aroma a citrusok, az ibolya levelek és a vodka árnyalataival nyílik  meg. Az illat szívében virágokat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

DKNY Women Energizing egy virágos -fás illat a nők számára, akik szeretik a kivételes illatot. Az aroma a citrusok, az ibolya levelek és a vodka árnyalataival nyílik  meg. Az illat szívében virágokat találunk - orchideát, lótuszt és nárciszt. Az alapillata tisztán fás, nyír és fás árnyalatokat tartalmaz.

 

Az illat 2011-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

citrusok, vodka, ibolya levelek

szív

nárcisz, orchidea, lótusz

Alapillat

nyír, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc