Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cheap & Chic Light Clouds - EDT

Márka: Moschino
Kellemes és szabad szellemű illat, amely olyan szép, mint tavaszi égen, vagy séta a frissen nyíló réten. Intenzív érzelmek, mint örömteli, mint a nap teljes nap, a fény, mint egy felhő. Éteri és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Kellemes és szabad szellemű illat, amely olyan szép, mint tavaszi égen, vagy séta a frissen nyíló réten. Intenzív érzelmek, mint örömteli, mint a nap teljes nap, a fény, mint egy felhő. Éteri és romantikus illat, amely felébreszti a vágyak, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalják a valóságot, mint egy édes álom.

Ellenállhatatlan bevezető akkord áthat finom virágos frissességet ravaszság barack virágok és a levelek és átlátszó spontaneitás ciklámen. Virágos-romantikus és nőies illat szívét szeptember érzékenység lótuszvirág, jázmin intenzitása ritka és magasztos költészet rózsaszirmokkal. Ölelni bázis hozza a csábító illata édes ámbra, lágy árnyalatú cédrus és pézsma mély akkord.

Az illat 2009-ben indult.

Összetétel

fej

ciklámen, barack virágok

szív

jázmin, lótusz, virág, rózsa

Alapillat

ámbra, cédrusfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc