Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Only The Brave Extreme - EDT

Márka: Diesel
Only The Brave Diesel Extreme egy keleti fás illat férfiaknak. Először érzel egy fuvallat friss citrom, mandarin és az alma. Középpontjában ötvözi a bőrt, rózsa, koriander. A bázis labdanum, styrax… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Only The Brave Diesel Extreme egy keleti fás illat férfiaknak. Először érzel egy fuvallat friss citrom, mandarin és az alma. Középpontjában ötvözi a bőrt, rózsa, koriander. A bázis labdanum, styrax és tonkabab. Röviden, egy tökéletes kombináció a tökéletes ember.

A palack elegáns design ököl kék. A lezárás egyszerű ezüst.

Alienor Massenet orrát a szag, és tedd a piacon 2016-ban.

 

 

Összetétel

fej

citrom, mandarin, alma

szív

bőr, rózsa, koriander

Alapillat

labdanum, styrax, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc