Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Emblem Intense - EDT

Márka: Mont Blanc
A bevezetőben azonnal szaga meglepetés robbanás a frissesség, koktél citrusfélék, zöld levelek és fűszerek hűvös, frissítő keveréke grapefruit, zsálya és duo fűszerek - kardamom és koriander mag.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A bevezetőben azonnal szaga meglepetés robbanás a frissesség, koktél citrusfélék, zöld levelek és fűszerek hűvös, frissítő keveréke grapefruit, zsálya és duo fűszerek - kardamom és koriander mag. Intenzív és elegáns szív feltárja a tipikus akkord lila szirmok, csomagolva gyümölcs hangok, meleget még mindig támogatja a fűszeres jegyek a szerecsendió és fahéj. Alapvetően ritka fa aláhúzás a mély pacsuli, híresen kapcsolódó kifinomult bársonyos velúr akkord, amely kifejezi a férfiasság hihetetlenül erős parfüm. Kombinálva addiktív tonkababból árad Emblem Intenzív mély érzékiséget és hagy maga összetéveszthetetlen aláírása.

Összetétel

fej

grapefruit, kardamom, koriander, fehér üröm

szív

fahéj, szerecsendió, rózsa, alma, ibolya levelek

Alapillat

velúr, pacsuli, tonkabab, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc