Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Euphoria Forbidden - EDP

Márka: Calvin Klein
Tiltott Euphoria by Calvin Klein egy virágos gyümölcsös illat nőknek és lányok, akik hatni a környezetükre, és nem félnek, hogy a figyelmet. Az illat megnyitja friss mandarin, a málna és a barack… Leírás és paraméterek

Leírás

Tiltott Euphoria by Calvin Klein egy virágos gyümölcsös illat nőknek és lányok, akik hatni a környezetükre, és nem félnek, hogy a figyelmet. Az illat megnyitja friss mandarin, a málna és a barack virágokat. Továbbá akkor alakul virágos szív, rejtett jázmin, bazsarózsa és az orchidea bódító. Base illat fás és találunk kasmír fa, pézsma, pacsuli.

Fragrance indult 2011-ben.

Összetétel

fej

mandarin, málna, barackvirág

szív

jázmin, bazsarózsa, orchidea

Alapillat

kasmír fa, pézsma, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc