Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pace - EDT

Márka: Jaguar
2016-ban látta a könnyű illat nevezett Pace. Ez fougerová illata Jaguar meghökkent töltéssel frissességét. Perfumers szag létre Alexandra Monet és Philippe Romano. Azt várták azt rozmaring, zöld alma… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2016-ban látta a könnyű illat nevezett Pace. Ez fougerová illata Jaguar meghökkent töltéssel frissességét. Perfumers szag létre Alexandra Monet és Philippe Romano. Azt várták azt rozmaring, zöld alma, fekete bors. Alapvetően úgy érzi koasatec, levendula és kasmír fa. Az alap az orrod öröm moha, pacsuli és a borostyán.

Összetétel

fej

rozmaring, zöld alma, fekete bors

szív

írisz, levendula, kasmír fa

Alapillat

moha, pacsuli, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc