Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Forever - EDT

Márka: Moschino
Egy friss és érzéki illat egy modern fougerer akkorddal, amely a pillanat meglepetését kölcsönzi viselőjének. A kumquat, a bergamott és a csillagánizs fényes és friss tónusai nyitják meg. A szívillat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Egy friss és érzéki illat egy modern fougerer akkorddal, amely a pillanat meglepetését kölcsönzi viselőjének. A kumquat, a bergamott és a csillagánizs fényes és friss tónusai nyitják meg. A szívillat összetevői közé tartozik  a zsálya, a tonkabab és a fekete bors élénk harmóniája. A kompozíciót a vetiver intezív illata, pézsma és szantálfa kombinációja zárja.  Egyszerű, átlátszó üvegpalacka csomagolva.  Egy ezüst színű kupakkal kiegészítve, amely a márka logójával díszeleg.  Ez a Moschino divatházának ikonikus részleteit tükrözi.
Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

csillagánizs, bergamott, kumquat

szív

zsálya, tonkabab, fekete bors

Alapillat

szantálfa, pézsma, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc