Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Blue Land - EDT

Márka: Trussardi
Férfi illatok Blue Land márka Trussardi fejezi tartozás érzését és a kapcsolat a gyökerekhez. Ő visz minket végig egy utazás a föld abszolút érzelmek. A hatalom és a szépség a természet és az emberi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Férfi illatok Blue Land márka Trussardi fejezi tartozás érzését és a kapcsolat a gyökerekhez. Ő visz minket végig egy utazás a föld abszolút érzelmek. A hatalom és a szépség a természet és az emberi kéz által létrehozott egy figyelemre méltó jelenetek. A kék szín a nap, a fény és az energia. Izgalmas cerulean sugár jelképezi az érzés, a függetlenség és a szabadság.

Összetétel

fej

zuzmó, zöld alma, narancs

szív

tengeri jegyek, a gyömbér, levendula

Alapillat

velúr, vetiver, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc