Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mi az első parfüm, ami eszedbe jut, amikor azt mondják: "Olaszország"? Versace, Armani vagy talán Dolce e Gabbana? A napsütötte olasz idő, a gyönyörű természet és az ókori történelem, amelyek emberemlékezet óta vonzza az egész világot, egyben azon összetevők, amelyekkel ötvöződik az olasz illatok minden cseppje. Üdék, romantikusak, egy leheletnyi titokzatossággal és elegáns üvegekkel. Elég azt mondani: "Sí", és beleszippantani...

Dior, Lancome, Yves Saint Laurent, Chloé… A luxus francia illatok, amelyek a legjobbak közé tartoznak, amit csak az illatok világa kínálhat. Ki ne ismerné a Chanel No.5, valamennyi európai illat királynőjét, amelyet már egy évszázada árusítanak? Elé egyszer beleszippantani, és azon nyomban a nyári Párizs kellős közepén találod magad, a Szajna partján sétálva, miközben könnyed szellő játszadozik a hajaddal.

A spanyol illatok alkotóit a bikaviadalok, a flamenco táncosok, a tüzes ritmusok, a gyönyörű természet és a káprázatos építészet ihlette. Próbáld ki például a Paco Rabanne műhelyeiből származó mámorító illatokat, amelyek nem csak tökéletes összetevőikkel varázsolnak el, hanem olyan luxus üvegeikkel is, amiket nem lehet nem észrevenni. Figyelmedbe ajánljuk a Salvador Dalí parfümöket, amelyeket a világhírű festő művei ihlettek.

A keleties illatok nem csak szülőhelyükön fakadnak, amely a világ többi része számára mindig is egy olyan, kissé titokzatos hely marad, amely felfedezésre csábít, hanem főképp egyedülálló összetevőikből. A Kelet már évezredek óta ismeri a parfümkeverés mesterségét, és ezen idő alatt ezt a tökélyig fejlesztette. A fátyolt erről a nagy sivatag mögött lévő titokzatos világról például az Armaf, az Al Haramain vagy a Rasasi parfümök fedik fel.

Az angol illatok közös nevezője a tökéletesség és a hibátlanság. Az ötórai teához, a királynő tökéletesen passzoló kosztümjeihez, vagy a Burberry ikonikus viharkabátjaihoz hasonlóan. Épp ezen illat képviseli a tipikus brit illatokat. Az üvegeket is megismered már első ránézésre, amiket szívesen díszítenek kockával. Persze ne feledkezzünk el James Bondról sem, az illatról, amely csábításra engedélyezett…

Amerika a végtelen lehetőségek és alkalmak országa, ezt már rég tudjuk. Ezen kívül még sok globális divatmárka bölcsője is, amelyek közül nem egy büszkélkedhet híres illatokkal is. New York illatának szinonimája lehet Calvin Klein, amit manapság talán mindenki ismer. Az amerikai illatok családjába tartozik Carolina Herrera, Tom Ford, a Playboy szexi illata, vagy például Elizabeth Arden.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc