Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK Free For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs.  A szívillatban rejtőzik  a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs.  A szívillatban rejtőzik  a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja.

Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

Összetétel

fej

üröm, csillagánizs, borókabogyó

szív

velúr, kávé, dohány

Alapillat

Tölgy, Virginia cédrus, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc