Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dark Obsession For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein Dark Obsession nagyon izgalmas, sötét és addiktív illat, amely egy magabiztos modern embert fejez ki, akinek tele van szexuális vonzereje és vágya. A keleti és ugyanakkor intenzíven… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Calvin Klein Dark Obsession nagyon izgalmas, sötét és addiktív illat, amely egy magabiztos modern embert fejez ki, akinek tele van szexuális vonzereje és vágya. A keleti és ugyanakkor intenzíven érzéki Dark Obsession parfüm váratlan szenvedéllyel felébreszti és fokozza karizmáját. Az illat veszélyesen elbűvölő hangokból áll, amelyek egyik nőt sem hagynak nyugodtnak.

Összetétel

fej

guarana, üröm, mandarin

szív

zsálya, vetiver, fenyő

Alapillat

labdanum, velúr, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc