Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fresh Man - EDT

Márka: Mexx
A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Férfi illatok életre érzékeit, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet. Ez… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Férfi illatok életre érzékeit, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet. Ez az illat kapsz jelenlegi hűtés, energetizáló és optimista frissesség minden alkalommal, amikor használja. Bárhol is van, te mindig garantált a tökéletesen „friss” start.

Fragrance indult 2011-ben.

Összetétel

fej

golgotavirág

szív

szerecsendió, koriander

Alapillat

ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc