Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Very Irresistible L`Eau En Rose - EDT

Márka: Givenchy
A nagyon ellenállhatatlan L´Eau en rose egy ragyogó illatú, jellegzetes rózsákkal. A lédús és gyümölcsös szeder a rózsa szívét veszi körül, ami élénk és csillogó, míg a finom pamut, a pamuthoz… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A nagyon ellenállhatatlan L´Eau en rose egy ragyogó illatú, jellegzetes rózsákkal. A lédús és gyümölcsös szeder a rózsa szívét veszi körül, ami élénk és csillogó, míg a finom pamut, a pamuthoz hasonlóan, gyengédséget és érzékiséget biztosít az alapban.

Összetétel

fej

fekete áfonya

szív
vörös rózsa
Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc